ЕФЕКТИВНИ ОНЛАЙН ОБУЧЕНИЯ

Интерактивен онлайн уъркшоп за обучители и треньори, които работят или искат да работят онлайн

Програмата „Ефективни онлайн обучения“ е насочена както към вътрешни треньори, така и към хора, които правят вътрешни обучения за своите колеги като допълнителна функция.

Ако искате като обучител да постигате резултати и онлайн е важно да си дадете сметка как този формат е различен, кои от офлайн инструментите и техниките Ви работят, какво е необходимо да промените и какво да надградите и как да трансферирате уменията си да обучавате в новата среда.

„Ефективни онлайн обучения“ е подходяща за широк спектър от обучители, включително и такива, които правят технически и продуктови обучения.

Какво ще научите?

Интерактивност и въвличане на участниците

Кои от инструментите за учене са най-ефективни в онлайн среда и как да ги използвате, за да стимулирате хората да участват активно и да извличат максимума от обучението.

Присъствие на обучителя и поддържане на вниманието

Как да използвате собственото си присъствие въпреки ограниченията на средата и как да поддържате вниманието на хората, така че да участват пълноценно, вместо да отговарят на имейли, да зяпат в телефоните си или да планират вечерята.

Процес на учене и групова динамика

Как се променят ролята на обучителя и процесът на учене чрез преживяване при неприсъствени форми на обучение и как се управлява група, когато няма класически групов формат.

ПРОГРАМА

Модул 1: Роля и присъствие на обучителя в онлайн среда

✔ Как се променя ролята на треньора в неприсъствените форми на обучение

✔ Как да извлечем максимума от присъствието си, въпреки ограниченията на средата

Модул 2: Привличане и поддържане на вниманието на участниците

✔ Как да адаптираме процесът на учене според индивидуалните особености на аудиторията

✔ Как да представяме съдържанието си, така че да поддържаме вниманието

Модул 3: Интерактивност и въвличане на групата

✔ С какви инструменти за създаване на интеракция разполагаме

✔ Как да въвличаме участниците и да създаваме преживяване

Модул 4: Управление на груповата динамика

✔ Какви елементи от груповата динамика следим и как ги управляваме в онлайн обученията

✔ Как стимулираме кохезия на групата

Модул 5 & 6: Вие сте на ход!

✔ Практически сесии за прилагане на наученото

ВОДЕЩИ

Доброслав Добрев

Завършил съм специалност “Социални Дейности и Психология” в ЮЗУ Н. Рилски. Сертифициран съм като консултант и обучител от „Sales Trainer Excellence Program” към Volkswagen AG. Освен това съм сертифициран треньор – „International Basic Training” – Volkswagen AG и оценител в центровете за оценка към AUDI AG. Имам и сертификат за водещ на групово-динамичен тренинг от UNFPA и YPEER. Повече от 18 години провеждам програми за развитие на лидерски и търговски умения, управление и развитие на търговски екипи и обекти, оценка и развитие на таланти.

Петя Лозанова

Завършила съм Международни икономически отношения в УНСС, София. Кариерният ми път преминава през позиции в областта на продажби, маркетинг, комуникации, реклама и бранд стратегия. Осем години от кариерата си съм посветила на създаване на креативен продукт – идеи – и презентирането им на хора (на живо и онлайн), така че да ги разберат, прегърнат и осъществят. Ще споделя с вас конкретни техники и инструменти, както и примери от опита ми като презентатор в офлайн и онлайн среда.

ОБЩА ИНФОРМАЦИЯ

Максимален брой участници: 10

В момента няма активни дати

Платформа: Zoom

Цена на цялата програма: 360 евро на човек (без ДДС)

Ако искате да заявите интерес към програмата, моля свържете се с нас:

contact@ninetynine.bg

0887304802