Какво стои зад името Ninety Nine

"Гениалността е 1% талант и 99% упорита работа."

Алберт Айнщайн

Каква добавена стойност даваме ?

С работата си можем да Ви дадем яснота къде се намира организацията Ви, увереност, че разполагате с точните таланти и спокойствие, че развивате хората и компанията си в правилната посока.

Експертизата ни стъпва на 15-годишен опит от работата с над 200 организации. Разбирането си за бизнеса допълваме с доказаните инструменти на SHL (световен стандарт в оценката на таланти) и Management Systems (пионери в изследването и подпомагането на устойчивия растеж).

За Вас това означава, че ще можете да вземете управленски решения, основани на точните данни, извлечени след прецизна диагностика.

Нашите партньори

Партнираме си с водещи международни организации с над 40-годишен опит.

SHL е организация, специализирана в базираните на данни решения за управление на таланти. С помощта на научно разработени и доказани в практиката инструменти, SHL измерват факторите, които правят хората успешни в работата.

Management Systems вече няколко десетилетия отговарят на въпроса "Какво прави организациите устойчиво успешни?" и подпомагат компаниите да се разрастват и успешно да управляват трансформациите в различните етапи на своето развитие.

careers@ninetynine.bg