Цветан Ангелов

Консултант Обучение и развитие

Повече от 8 години ръководя проекти и създавам процеси, свързани с обучение и развитие, ангажираност и управление на таланти, както и управление на организационната култура.

Работя с компании в сферата на услугите, производството, търговията и софтуерното разработване. Имам опит с проекти в България, Северна Ирландия, Холандия, Германия, САЩ.

Моят 1%

Вярвам, че бъдещето ще е по-добро от днес. Личната ми мотивация се проявява в това да виждам удовлетворението у хората, с които работя, при постигането на целите им. Мотивира ме личният отпечатък, които мога да оставя на ниво хора или организации, така че да са по-добри и по-успешни в утрешния ден. Занимавам се с това, защото вярвам, че хората са ключовият фактор във всяка организация и те я правят това, което е. Това, което ми носи, освен вътрешно удовлетворение е и постоянната възможност да се развивам. Любимият ми тип клиенти са тези, с които сме изградили високо ниво на доверие и работим дългосрочно в различни аспекти на бизнеса им – ангажираност, обучения, управление на фирмената им култура.

Цветан Ангелов, Консултант Обучение и развитие

Образование